Borkóstoló, Kemencés pincevacsora

Látogasson el partnerünkhöz, a Szilágyi Pincészetbe

vagy kérje házhoz a borkóstolót, borvacsorát a Korona Panzióba!

Vendégeink számára igény szerint, előre egyeztetett időpontban borkóstolót és kemencés borvacsorát tudunk biztosítani.

Borkóstoló

Ha a zempléni hegyközben töltöd vakációdat, nem telhet el úgy ez a néhány nap, hogy ne kóstolnád meg a vidék. Saját készítésű borainkkal koccintunk érkezésedkor, és ha ízlett a poharad tartalma, váruk egy hosszabb borkóstolóra a Korona Panzió alatti pincébe.

Kemencés pincevacsora

Családi, baráti, csapatépítő közösségek számára kínálunk kemencés pincevacsorát. A legjobb vidéki ízeket kóstolhatod kemencében készítve. Csülök, töltött káposzta, sültek, kemencés kenyérlángos és sütemények kerülnek az asztalra a Korona Pincében.

Időpont egyeztetés borkóstolóra, kemencés pincevacsorára

+36 30 635 2611, +36 47 370 590

Képek a Korona Panzió pincéjéből

Partnerünk a Szilágyi Pincészet

A vulkáni talajú dűlőinkben érlelt szőlő levét - a kései szedés és a modern technológiai feldolgozás után - a világörökség részét képző, 800 éves több szintes Ungvári pincesoron érleljük, zempléni tölgyfa hordókban, Sátoraljaújhelyen. A pincelátogatások alkalmával a kizárólag kiváló minőségű, érmes borok kóstolása mellett lehetőség van házias, hideg-meleg ételek fogyasztására is, így sem éhen, se szomjan nem maradnak vendégeink. Csúcstechnológiás feldolgozó üzemünk is látogatható, mely az aszú bor szülőföldjén, Sátoraljaújhelyen az Oremus dűlőben található.

Szilágyi László

Borkóstoló helyszíne: 3980 Sátoraljaújhely, Ungvár Pinceköz

+36 30/599-1700 
+36 30/998-1246 (english contact)

www.szilagyipinceszet.hu